Klaudia Pepa me të brëndshme në mes të rrugës…(foto)

Klaudia Pepa me të brëndshme në mes të rrugës…(foto)

Klaudia Pepa eshte balerina me e famshme ne Shqiperi por fama e saj shkoi edhe me shume se kaq. Me pjesemarrjen e saj ne Amici ajo u be shume e famshme edhe ne Itali. Qe prej atij momenti Klaudia ka patur shume projekte te reja ne lidhje me kercimin. Sot psh ka publikuar nje video ku eshte ne mes te rruges me te brendeshme dhe ka lene pa fjale shume kalimtar por edhe publikun shqiptar. Ne fakt nuk eshte shume e zakonshme qe nje femer te dal me te brendshme ne rruge dhe te bej nje video e veshur ashtu duke shtyre makinen.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *