Ja si të trajtoni flokët me yndyrë në 4 hapa/ receta

Ja si të trajtoni flokët me yndyrë në 4 hapa/ receta

Përvec shamposë, regjeneratorit dhe shkumës për volum, flokun e yndyrshëm mund ta trajtoni edhe me një maskë të vecantë, por lajm i mirë është se të gjitha gjërat e nevojshme me siguri i keni në kuzhinën tuaj! Lexojini këshillat e ekspertëve për trajtimin e flokëve të yndyrshme.Lajini flokët me ujë të vakët, sepse uji i nxehtë e rrit yndyrshmërinë. Shampotë për pastrim të thatë janë zgjidhje shumë e mirë në rast se nuk mbërrijmë t’i lajmë flokët kur vëtet na duhet. Me këtë e prolongojmë larjen për nja dy ditë, këshillojnë ekspertët.

Loading...

Përvec shampove per flokun e yndyrshëm mund ti trajtoni edhe me  maska, shikoni videon me siper per te mesuar si te hiqni yndyren nga floket tuaj menjehere ne shtepi.Gjithashtui nje menyre e mire eshte edhe pudra e bebes Bebi për vajzat që kanë flokë të shndritshme. Vetëm hidheni në flokë dhe fërkoni në rrënjë dhe do të bindeni se si do ta thithë tepricën e yndyrës. Në qoftë se keni flokë ngjyrë të errët, të njëjtin veprim bëjeni, por me kakao.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *