Ja 10 gjërat që çdo femër moderne duhet të heq dorë menjëherë

Ja 10 gjërat që çdo femër moderne duhet të heq dorë menjëherë

Shumë shpesh kemi parë dhe dëëgjuar të flitet për modën që rikthehet, por na besoni jo cdo gjë që ka qën ënë modë dikur kthehet sërish (dhe sa mirë!). Kështu sic janë këto trende që nee do tju sjellim më poshtë që jo vetëm që nuk duhet ti keni më rreth e rrotull, dhe nëse ju pëlqen ndonje akoma bejeni zemrën gur dhe hiqni dorë. Bright Side sjell keto trende të modës që nuk duhen ndjekur më dhe metropol24.al i sjell për ju. Më poshtë do të shihni disa prej trendeve që duhet të hiqni dorë:

1.Trikot me ngjyra

©Brightside.me

2.Baluket e drejta

Loading...
©Brightside.me

3.Vetullat tatuazh

©Brightside.me

4.Vetullat e holla

©Brightside.me

5.Shkëlqimi i kontureve të fytyrës

©Brightside.me

6.Bronzer-i i errët

©Brightside.me

7.Fustanet e mëdha me fruda e pala

©Brightside.me

8.Pellushët natyral

©Brightside.me

9.Këpucët dhe çantat me shkëlqim

©Brightside.me

10.Parka

©Brightside.me
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *