Fotoja e rrallë e AMIT duke ushqyer me gji SIAN, ja si duket ajo 2 muaj pas lindjes…

Fotoja e rrallë e AMIT duke ushqyer me gji SIAN, ja si duket ajo 2 muaj pas lindjes…

Një nga familjet më të dashura për publikun shqiptar është familja Mamaqi e cila ushtua edhe me një pjestar të ri me SIAN që bën shumë shpejt 2 muaj. Ermali dhe Ami nuk na kanë kursyer edhe foto nga jeta e tyre private por kjo e sotmja është një nga fotot më t bukura. Ermali ka publikuar një foto të adhurueshme të Amit duke I dhënë gji vajzës së vogël. Nënat janë nje bukuri e vertet per tu parë por Ami është me të vertetë e mrekullueshme.

Loading...

Ermali bashkë me foto shkruan ‘Lule për lulet e mia’ . Kjo familje është me të vërtetë një shëmbull për tu ndjekur.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *