Maska me SHKUMË që e bën lëkurën si BEBE në 10 minuta…(receta)

Maska me SHKUMË që e bën lëkurën si BEBE në 10 minuta…(receta)

Përpos që janë një ushqim i mrekullueshëm dhe i shëndetshëm, vezët janë të dobishme edhe për bukuri, meqë përmbajnë shumë proteina, vitamina dhe minerale. Disa kompani kanë filluar me përdorimin e përbërësve aktivë të vezëve, për krijimin e produkteve estetike, dedikuar trajtimit të problemeve të ndryshme të lëkurës. Maska për të cilën e kemi fjalën këtu, është e veçantë dhe mund ta përdorni atë për ta pastruar fytyrën nga cdo papasterti, njolle apo shenje ne lekure. Ajo qe ju duhet eshte nje e bardhe veze por ndryshe nga heret e tjera duhet te jete e rrahur forte sa te formohet shkume e bardhe dhe me pas vendoseni ne fytyre per 10 minuta. Me pas lajeni lekuren si zakonisht… Lekura juaj do te shkelqej dhe rezultatin do e shikoni menjehere Me pas vendosni kremin hidratues dhe mundohuni qe gjate vendosjes se kremit ta shoqeroni me nje masazh. Zgjidhni kremin e duhur per lekuren tuaj nqs e keni te yndyrshme merrni per lekure te yndyrshme ose nqs e keni te thate merrni per lekure te thate. Kremi eshte i domosdoshem per fytyren ndaj mos e neglizhoni

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *