Mamaja po motra?! Ja 6 mamatë e VIP-ave shqiptar që na kanë lë pa fjalë / foto

Mamaja po motra?! Ja 6 mamatë e VIP-ave shqiptar që na kanë lë pa fjalë / foto

Ato janë të bukura, të famshme dhe shumë të sukseshme në profilin që kanë zgjedhur të bëjnë. Kush prezantuese e kush këngëtare ndoshta të gjitha një herë në daljet e tyre është akuzuar për operacione plastike por prisni pak…po të shohim mamatë e tyre besoj të gjithë do e kuptojne që ato kanë se kujt ti ngjajnë. 6 vajzat e ekranit shqiptar na kanë prezantuar mamatë e tyre dhe ne natyrshëm na ka lindur pyetja ‘Mamaja apo motra?!’ sepse ato duken vërtetë shumë në formë, shprehet metropol24.al. Hidhini një sy fotove më poshte dhe na tregoni nëse kemi të drejtë apo jo.

1.Argjentina Ramosaj dhe mamaja e saj

2.Aurela Hoxha dhe mamaja e saj

Loading...

3.Ciljeta dhe mamaja e saj

4.Marina dhe Luana Vjollca dhe mamaja e tyre

5.Aferdita Dreshaj dhe mamaja e saj

6.Rasheli dhe mamaja e saj

metropol24.al

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *