Dhuroi mëlçinë e saj për 60-vjeçarin, arsyeja përloti gjithë pubikun

Dhuroi mëlçinë e saj për 60-vjeçarin, arsyeja përloti gjithë pubikun

Në emisionin ‘E diela shqiptare’ në rubrikën ‘Ka një mesazh për ty’ dje u be pjësë një vajzë e quajtur Gentiana Syla e cila u ftua në emision nga një familje për t’i dhënë një mesazh.Vajza nga Tropoja kishte bërë për famijen në flaje një gjest që jo shumë njerëz do e kishin bërë për një njeri që as nuk e njihnin veprim i cili meriton jo vetëm respektin e familjes Haxhiaj për shpëtimin e një jete, por të të gjithë shoqërisë.


Ajo dhuroi një pjesë të mëlçisë së saj për Lulëzimin, nje burrë 60 vjecar i cili vuante nga një semudje e rëndë për hir të një dashurie të pa zëvendësueshme, për babain e saj, i cili do ndihej krenar për veprimin që ka kryer. A jo tha se një dite para operacionit kishte parë të atin në ëndërr dhe ai i kishte thënë ‘Je në rrugë të drejtë, bravo për veprimin që po bën!

Loading...

Babai i Gentjanës prej 8 vjetësh nuk jeton më dhe ajo kishte menduar për të në fillim dhe kishte vendosur të dhuronte organin e saj duke shpëtuar një jetë njeriu që më vonë u shndërruan në familjen e saj të dytë. Ajo tha gjithashtu që familja e saj nuk e di që ajo ka bërë këtë operacion por mendon se është koha që ata ta mësojnë të vërtetën e saj!

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *