3 GABIMET që femrat bëjnë gjatë MAKEUPIT; Ja si ti evitoni…

3 GABIMET që femrat bëjnë gjatë MAKEUPIT; Ja si ti evitoni…

Gabimet në sektorin e makeup-it duket se janë më të shpeshta, por dhe lehtësisht të shmangshme me këshillat e duhura. Një nga gabimet më të mëdha është aplikimi i produkteve në rendin e gabuar. Kjo do të krijojë një lëkurë të keqe, të rënduar dhe më të plakur. Vendosja e formulave kremoze pasi keni aplikuar pudrën pluhur thjeshtë është e gabuar. Mos zgjidhni bronzer, highlighter apo blush kremoze pasi do pigmentojnë lëkurën tuaj. 

HAPI I PARE 

Loading...

Pasi ta keni lare fytyren vendosni gjithmone PRIMER perpara se te vendosni fondatinen. Vendosja e primerit ben qe fondatina te hapet me mire dhe ne menyre te njetrajtshme.

HAPI I DYTE 

Aplikoni dhe vendosni kremin pudër apo fondatinën e lëngshme në mënyrë që të fshihni parregullsitë dhe të krijoni një shkëlqim të butë në lëkurë. 

HAPI I DYTE 

Pudra qe eshte ne ngjyren e lekures tuaj. Kjo përdoret për një mbulim maksimal dhe krijimin e një pamje mat të lëkurës qe vendoset pas fondatines. Gjithashtu aplikimi i highlighter, blushit në mollëza apo bronzer zgjidhni formën pudër pasi lëkura do të marrë një shkëlqim më të bukur dhe natyral. Shmangini në mënyrë kategorike formulat  kremoze të tyre. 

 

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *