14 SEKRETE për veshjet që cdo femër duhet ti dije për tu dukur perfekte…(FOTO)

14 SEKRETE për veshjet që cdo femër duhet ti dije për tu dukur perfekte…(FOTO)

Kopsa e mesme e xhaketës duhet gjithmonë të jetë e mbyllur. E sipërmja varet nga disponimi juaj mirëpo e poshtmja duhet gjithmonë të jetë e hapur.

© brightside.me

Kur keni veshur një këmishë, nuk duhet të hapni më tepër se dy kopsa .

© brightside.me

Mbani vathë që përshtaten me byzylykun dhe qafore që përshtatet me unazën. 3 apo 4 gjëra përnjëherë janë të tepërta.

© brightside.me

Maja e kravatës suaj duhet të arrijë belin dhe ta kalojë vetëm pak.

Loading...
© brightside.me

Përcaktohuni për minifund apo për dekolte të hapur. Të dyja bashkë mund të bëjnë të dukeni vulgare.

© brightside.me

Nëse keni veshur këmmishë pa xhaketë, nuk ju duhet kravatë.

© brightside.me

Në punë, dekolteja e hapur nuk duhet të jetë më tepër se 10 cm nga kocka e klavikulës.

© brightside.me

Nëse këmishën e futni brenda pantallonave, do ju duhet edhe rrip.

© brightside.me

Lëkura juaj lakuriqe nuk duhet të shihet mes trikosë dhe xhinseve.

© brightside.me

Ngjyra e rripit duhet të jetë e njejtë me atë të këpucëve.

© brightside.me

Të gjitha etiketat e dukshme në rroba duhet të hiqen.

© brightside.me

Mos mbani shumë pëlhurë të stampuar. Mund të mbani dy të tilla me të njejtën ngjyrë apo dy pëlhura të stampuara në madhësi të ndryshme.

© brightside.me

Çorapet e juaja duhet të jenë aq të gjata sa të mos duken këmbët kur uleni.

© brightside.me

Në zyrë, bluza pa krahë duhet të mbulojë supet. Fanellat me rripa nuk janë opsion për situata formale./femra.net

© brightside.me
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *