E akuzuan për operacione plastike, reagon më në fund Xhensila Myrtezaj…

E akuzuan për operacione plastike, reagon më në fund Xhensila Myrtezaj…

Xhensila Myrtezaj ka qene ne qender te vemendjes se medias per shtatzanine e saj dhe eshte ne pritje te nje vajze dhe eshte ne muajin e 7 te shtatzanise. Pervec kesaj Xhensila eshte akuzuar per operacione plastike here pas here por ajo ka zgjedhur te beje nje video live per ”Vipat e Bllokut” ne Instagram. Ajo shfaqet pa makeup dhe tregon pamjen e saj dhe i ve me shpatulla pas murit te gjithe skeptiket dhe ata qe e akuzojne.

Xhensila eshte nje mrekulli dhe ne e kemi ndjekur ate qe kur ka qene 14 vjece. Rritja e saj ka qene e mrekullueshme dhe ndryshimi i saj ka qene i mrekullueshem. Ne video shfaqet edhe Besi si gjithmone me humorin e tij. JAne nje cift i mrekullueshem.

Loading...

Video credits © Vipat_e_bllokut_official_ Instagram

 

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *