15 VESHJE që ju bëjnë të dukeni e PASUR, ja cfarë gabimi nuk duhet të bëni…(FOTO)

15 VESHJE që ju bëjnë të dukeni e PASUR, ja cfarë gabimi nuk duhet të bëni…(FOTO)

Njerëzit në mbarë botën dëshirojnë që veshja e tyre të bëjë përshtypje dhe të krijojë idenë se është sa më e shtrenjtë. Shpeshherë duke u përpjekur të duken sa më “IN” bëjnë gabime që jo vetëm që nuk duken bukur, por e humbasin vlerën e tyre reale. Përpara se të kënaqeni dhe të filloni të eksperimentoni me veten tuaj hidhuni një sy këtyre kombinimeve sepse me shumë mundësi edhe ju u bëni këto gabime.

Mikesha ndiqini keto keshilla dhe ja si te dukeni me class dhe shik edhe me veshjet ne garderoben tuaj me keto detaje.

Loading...

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *