Turjan Hyska në Tv Klan…I merr Vizion Plus-it edhe këtë emision

Turjan Hyska në Tv Klan…I merr Vizion Plus-it edhe këtë emision

Kur flasim për Turjan Hysken nuk kemi sesi emrin e tij te mos e lidhim ngushtë me televizionin Vizon Plus ku ai ka disa vite që ka emisionet e tij shume te sukseshme. Por burime pranë gazetës express  bëjnë me dije që prej qershorit të vitit 2018 Turin nuk e do shohim me në Vizion Plus por tashmë në Tv Klan.

Loading...
©Youtube

Burime të afërta pranë kësaj gazette thonë gjithashtu se Turi do të marrë me vete edhe një nga emisonet e tij më të suksesshmë që është  ‘Apartamenti 2XL’ që do të thotë se bashkë me Turin edhe figura të tjëra si Julian Deda apo Albano Bogdo do të jenë pjesë e televizionit Klan. Kështu ky I fundit plotëson edhe hapsirën bosh e një emisioni të mirëfilltë humori. Ne jemi shumë kurioz të shohim se si do të vijë ky emision dhe cfarë ndryshimesh do të ketë në një ekran të ri.

©Pamfleti
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *