Ja si dukej Valbona Selimllari kur ishte gjimnaziste, FOTO të rralla nga viti 1991…

Ja si dukej Valbona Selimllari kur ishte gjimnaziste, FOTO të rralla nga viti 1991…

Që nga viti 1991 kur u shpall Miss Albania, kanë kaluar plot 25 vjet. Edhe pse gjatë këtyre viteve i ka ndodhur ta shohë dhe ta kujtojë vazhdimisht atë kohë, në të vërtetë nuk ka aspak dëshirë t’i rikthehet për të parë veten: “Nuk dua ta shoh veten. Nuk më pëlqen.

Madje them si më kanë zgjedhur mua..” – tregon Valbona për “Rudina”, pasi në ekran shfaqet një insert nga Miss Albania 1991.

Loading...

Atëherë ishte vetëm 19 vje? dhe të gjithë e dinë se Before & After 25-vjetësh për të nuk përbën asnjë ?udi. Ose, nëse do të kishte vërtet ?Cudi – që sot është shumë më e bukur se atëherë.

Natyrisht, Miss-i ia ndryshoi të gjithë rrjedhën e jetës, edhe pse dëshira për ekranin kishte filluar që para atij kompeticioni: “Nëse nuk do të merresha me televizion, me siguri do të isha sërish pjesë e artit, teatër, pikturë.

Unë e kam nisur me violinën, e kam përfunduar me sportet. Nëse nuk do kishte qenë Miss-i, aktrimi më pëlqente, piktura. Drejt artit do isha besoj, ndoshta jo në televizion, por teatri, arkitektura….”

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *