Maska me 2 përbërës që zbardh fytyrën menjëhere / BIO

Maska me 2 përbërës që zbardh fytyrën menjëhere / BIO

E kush mund t’i rezistojë një fytyre të bardhë si porcelani, ku çdo produkt kozmetik i aplikuar në të ngjan me pikturë të vërtetë?!  Historikisht, lëkura e bardhë ka qenë nga më të dëshiruarat e femrave, gjë që vazhdon deri në ditët tona (megjithëse jo në të njëjtën shkallë). Ngaqë nuk jeni të pakta ju që doni të keni një fytyrë të bardhë si bora, vendosa t’ju postoj disa receta të efektshme për realizimin e dëshirës suaj. ka qenë nga më të dëshiruarat e femrave, gjë që vazhdon deri në ditët tona (megjithëse jo në të njëjtën shkallë).

Loading...

Aloe Vera me Limon
Kombinoni xhel aoe vera dhe lëng të freskët limoni. Vendoseni në lëkurë dhe masazhojeni butësisht me lëvizje rrethore. Lëreni për 20-30 minuta para se të shpëlani fytyrën me ujë të ftohteë Pwrdoreni kwtw maskw rregullisht për të reduktuar njollat ne fytyre dhe per te zbardhur lekuren.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *