7 sekrete makeup-i si ti bëni sytë tuaj të duken me ekspresivë / foto

7 sekrete makeup-i si ti bëni sytë tuaj të duken me ekspresivë / foto

Ju nuk duhet të jeni një profesioniste ne makeup për të bërë sytë tuaj të duken më të mëdhenj dhe më ekspresivë. Njohja e disa sekreteve të vogla është çelësi i suksesit dhe pastaj të gjithë do të befasohen nga pamja juaj tërheqëse. Lily, një artist i talentuar kozmetikë, ka zbuluar disa sekrete si ti beni syte tuaj te duken te mrekullueshem ne 7 hapa.

Thekson vetullat

Duke bërë fokus në vetullat, ju mund të theksoni tiparet tuaja të fytyrës ose të përmirësoni simetrinë e përgjithshme të fytyrës tuaj.

Aplikoni laps laps të bardhë në vijën e brendshme te syrit

Loading...

Nëse ju doni të bëni sytë tuaj të duken të freskët dhe të ndritshme, vetëm aplikoni një laps të bardhë eyeliner në vijën e brendshme te syrit. Hije të lehta si ngjyrat e fildishit apo margaritari janë të përkryer për këtë.

Për të bërë penelin tuaj të përsosur, shenoni disa pika tek vija e penelit dhe me pas bashkojiniato.

Përdorni theksuesin

Për të ndriçuar sytë, përdorni një highlighter ose hije me ngjyrë margaritar. Aplikoni mbi kockën e ballit, në qoshen e brendshme të syve tuaj dhe në qendër të qepallës tuaj.

Modeloni Qerpikët 

Aplikoni hije ngjyrë bezhë

Një paletë e dritës-ngjyrë kafe të syve është e përkryer për të gjithë pa asnjë përjashtim! Aplikoni hije të lehta në qepallë, bëjeni ngjyrën më të errët në qoshen e jashtme dhe pastaj vendosni përsëri një ngjyrë të lehtë në rrudhë. Kjo do të ndihmojë për të nxjerrë në pah formën e syve tuaj..

Hije blu mund të ndriçojë sytë

Blu duket më mirë për gratë që kanë sy të gjelbërt, kafe ose blu. Kjo ngjyrë do t’i bëjë sytë tuaj të duken më të thellë dhe më ekspresivë.

Mos kini frikë nga ngjyra

Ju mund të përdorni hijet e syve të gjallë për të shtuar një theks ose për të aplikuar në të gjithë qepallën tuaj. Gjithashtu, një zgjidhje e favorshme është përdorimi i hijes që përputhet me ngjyrën tuaj të irisit. Për ta ndriçuar pamjen tuaj, aplikoni ngjyrat plotësuese.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *