Ja si të riaktivizoni kaçurrelat tuaja vetëm me 1 përbërës / receta

Ja si të riaktivizoni kaçurrelat tuaja vetëm me 1 përbërës / receta

Ndodh qe floku kacurrel te shkaterrohet dhe mos te marr me formen e dikurshme nga pjasteri,bojrat apo kimikatet e ndryshme qe ne perdorim ne floket tane. Por une tani do tju tregoj nje mënyrë qe te riaktivizoni kacurrelat vetem me nje perberes me “BIRRE”. Gjëja e mirë është se nuk keni nevojë të blini një birrë të shtrenjtë ose të veçantë: ato që janë në shitje në supermarkete, madje edhe më të lirat, janë të përkryera për këtë trajtim. E rëndësishme është që të ndiqni udhëzimet pikë për pikë në mënyrë që të merrni siç duhet përfitimet e këtij produkti në flokët tuaj.

Loading...

Perberesit:

gjysme shishe birre

Pergatitja:

Hidheni birrën në një enë, sepse, nëqoftëse do ta përdorni atë çdo ditë, është më mirë që ajo të mos mbetet brenda në shishe. Birra nuk duhet të ketë gaz, është mirë ta hapni atë disa orë para se ta përdorni. Para se të aplikoni birrën, lani flokët si zakonisht, në mënyrë që të hiqen të gjitha papastërtitë nga flokët që të mos ndikojnë në efektin e birrës.

Aplikojeni ne floke te lagur dhe mbajeni per 5 minuta ashtu. Pas aplikimit të saj, ju mund të përdorni një balsam, në mënyrë që flokët të mbeten të butë dhe aroma e birrës të zhduket. Krihini me kujdes dhe aplikoni pak shkume ne floke dhe per tharjen perdorni difuzorin duke i thare floket me koken poshte. Kacurrelat do duken te mahnitshme dhe me shumeee volum.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *