Ja si të bëni penelin perfekt si një profesioniste e vërtetë / 5 hapa

Ja si të bëni penelin perfekt si një profesioniste e vërtetë / 5 hapa

Peneli është një ndër produktet më të bukura dhe më të aplikuara nga të gjitha vajzat.Ju ftojmë të ndiqni këshillat tona në mënyrë që të dukeni edhe më perfekte me penelin e duhur.Peneli ju ben te dukeni shume joshese por eshte e veshtire ta besh ate si duhet.Ndaj aplikoni penelin nga fillimi i pjesës së sipërme të syrit, në anën e jashtme të saj, por pa e bërë me bisht në fund me ane te disa pikave qe mund ti shenjoni me penelin tuaj. Më pas lidhini pikat qe shenuat me nje vize dhe keshtu do jete shume e thjeshte qe te ruani drejtimin dhe te beni nje penel perfekt gjithmone. Shikoni videon me poshte per ta pasur me te qarte:

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *