Si të stiloni flokët KACURRELA në 5 minuta / 2 modele

Si të stiloni flokët KACURRELA në 5 minuta / 2 modele

Floket kacurrele duken me te veshtire per tu kujdesur ne krahasim me floket e drejte, por kjo pershtypje eshte e gabuar. Floket kacurrele kerkojne po aq vemendje e kujdes si ato te drejte dhe nuk eshte fare e veshtire per ti modeluar ata, madje eshte me e thjeshte nga sa e mendoi ju. Pavaresisht nese i keni kacurrela natyrale apo doni ti beni dhe te ndryshoni “look” po ju japim 2 modele nga Sara Hangius ) e cilesuar si nje nga vajzat me floket me te bukur ne Instagram) nga te cilat mund te frymezoheni. Jane modele qe mund ti beni vete ne shtepi per 5 minuta dhe do te dukeni super COOL…

Loading...

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *