Ja cfarë pune bën Rudina Magjistari pas televizionit…(foto)

Ja cfarë pune bën Rudina Magjistari pas televizionit…(foto)

Rudina Magjistari prezantuesja me e dashur per publikun duket se nuk eshte mjaftuar vetem me pjesen e televizionit. Ajo prej shume vitesh ka hapur nje qender estetike me emrin “Velur Spa”. Qendrat estetike jane nje nga bizneset me te preferuara te femrave dhe sigurisht qe nje femer e bukur si Rudina mund ta kishte nje te tille. Velur eshte nje qender shume e bukur esterike dhe mbi te gjitha femrat dhe meshkujt mund te relaksohen totalisht shkruan metropol24. Ne i urojme suksese te metejshme Rudines ne iniciativen e nderrmare tani me prej disa vitesh.

Loading...

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *