SERUMI antirrudhë që duhet ta dijë cdo femër mbi 25 vjec / receta

SERUMI antirrudhë që duhet ta dijë cdo femër mbi 25 vjec / receta

Mikesha serumi te cilin do tju prezatoj sot eshte perfekt per tu perdorur ne moshat mbi 25 vjec. Ndihmon ne heqjen e shenjave, njollave dhe parandalon rrudhat e imeta qe kane tendencen te shfaqen pas kesaj moshe.Ky serum ka per baze vitamin C dhe eshte fantastik per lekuren duke e bere te lemuar dhe me shkelqim. Gjithashtu nese keni njolla kafe kjo perbereje do tju ndihmoje te njetrajtesoni dhe te zbardhni lekuren ne pak kohe. Pergatitja e tij nuk kerkon asnje kosto, kjo eshte akoma me mire pasi nuk ju duhet te shpenzoni asgje ndryshe nga cmund te paguanit nje krem te shtrenjte me kimikate.Mund ta pergatisni lehtesisht ne kushte shtepie dhe per menyren e pergatitjes dhe perdorimit shikoni videon ne SHQIP

Loading...

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *