Ja kush janë VIPAT shqiptarë që pijnë cigare / foto nga paparazzi

Ja kush janë VIPAT shqiptarë që pijnë cigare / foto nga paparazzi

Pirja e duhanit dihet qe eshte shume e demshme per shendetin dhe eshte nje ves i cili nuk kontrollohet dot lehtësisht. Edhe disa nga personazhet e njohur shqiptar duket se janë infektuar nga ky ves shprehet metropol24.al. Thuajse të gjithë këta personazhe jane shfaqur ne publik dhe nuk kanë tentuar ta fshehin aspak këtë fakt. Ne fakt nga disa personazhe jemi habitur sepse nga televizioni duket sikur kane një të shtruar me petale trëndafili por ja që nuk është ashtu. Studimet tregojnë që duhani fillohet ne momente stresi apo kur nuk ndihemi të plotësuar ndaj ne shkuam në ketë perfundim. Me poshte keni edhe fotot e disa prej personazheve publik me cigare.

Loading...

   

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *