Ami sapo ju prezantoi me Sian e vogël…(foto)

Ami sapo  ju prezantoi me Sian e vogël…(foto)

Sia eshte anëtarja me e re e familjes Mamaqi e cila i beri Amin edhe Ermalin prinder per here te dyte.  Pasi ndanë lajmin e gëzuar në media Ami Ermali u kujdesën që të mos e zbulojnë fytyrën e vogëlushes. Por Ami nuk i ka rrezistuar tundimit dhe ka zbuluar pak nga fytyra e vogëlushes e cila duket se i ka tiparet shume te theksuara.Mesa duketJoeli dhe Sia janë duke u përgatitur për një set fotografik ne studion e Rezarta Shkurtes. Urojme qe fotot te publikohen sa me shpejt sepse jemi shume kurioz ta shohim bukuroshen e vogel.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *