Xheni e BB fillon punë, nuk do ta besoni se ku…

Xheni e BB fillon punë, nuk do ta besoni se ku…

XHeni Mhillaj ka qënë një nder banoret me te komentuara te edicionit te fundit të Big Brother sidomos per historine e saj me Benardin. Xheni u shkeput per disa kohe ne Itali por me pas u kthye dhe ne intervistat e saj u shpreh se deshironte te behej modele dhe gjithashtu te ishte pjese e televizionit.

Loading...

Por nuk duket te jete keshtu pasi diten e sotme Xheni na ka surprizuar duke postuar nje foto para nje komjuteri dhe shkruan ‘Në punë’. Duket se Xheni tanime ka nje pune te re dhe kjo shume larg televizionit. Ne i urojme Xhenit suksese!

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *