Rudina Magjistari ka vendosur rregull në instagram;Ajo nuk lejon asnjë që të…

Rudina Magjistari ka vendosur rregull në instagram;Ajo nuk lejon asnjë që të…

Rudina Magjistari eshte nje nga femrat me te bukura te ekranit por njekohesisht eshte dhe nga ato personazhe qe jane shume te rezervuar. Persa i perket rezervimit mund te permendim faktin qe Rudina nuk lejon askend qe ti bej “tag” sepse fotot nuk dalin ne profilin e saj shkruan meteopol24. Por ajo ka te drejte ti pranoj ose jo kete foto dhe ne fakt deri tani ajo ka pranuar vetem dy foto. Kjo tregon qe ajo ka vendosur rregulla ne hapsiren e saj sociale dhe nuk deshiron qe askush te publikoj foto ne instagram pa lejen e saj. 

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *