Rovena Dilo i nxjerr të gjithaaa duke kërcyer…(foto)

Rovena Dilo i nxjerr të gjithaaa duke kërcyer…(foto)

Rovena Dilo eshte nje nga kengetaret me te dashura dhe me te njohura ne Shqiperi. Ajo ka fituar shume cmime dhe ka dhene shume mesazhe me kenget e saj te mrekullueshme. Ajo eshte pjese e emisionit Dancing with the Stars. Por nje incident i ka nodhur për shkak të veshjes së saj të papërshtatshme Dilo ka ekspozuar shumë më shumë seç duhet. Ka qenë blogeri Olti Curri, i cili ka publikuar fotot e performancës së Rovenës. Keto jane incidente qe ndodhin por qe asnjehere nuk kalojne pa u komentuar nga mediat,portalet dhe njerezit. Shpresojme qe Rovena ta kete marre me sportivitet kete gje.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *