Si të bëjmë makeup perfekt si ADRIANA LIMA në 5 minuta

Si të bëjmë makeup perfekt si ADRIANA LIMA në 5 minuta

Nuk e e di ak ka ndonje nga ne ketu qe nuk e njeh Adriana Lima-n dhe nuk kemi thene te pakten njehere me vete se sa e bukur eshte…Ajo gjithashtu ka treguar per revisten prestigjoze Vogue se si e ben vete makeup-in e saj dhe cilat jane sekretet per nje makeup te bukur, te thjeshte dhe te dukesh si Adriana ne fund te fundit 😉 Ju mos humbisni kohe sepse ne videon me poshte eshte vete Adriana qe na ta tregon hap pas hapi se si te bejme makeup perfekt per cdo rast

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *