Me thuaj cfarë ngjyre i ke flokët, të të them cfare personaliteti ke

Me thuaj cfarë ngjyre i ke flokët, të të them cfare personaliteti ke

Janë kryer shpesh studime të ndryshme për lidhjen mes ngjyrës natyrale të flokëve dhe karakterit të njeriut. Studiues në Universitetet më të mëdha në botë konkuluduan se sa e habitshme është kjo lidhje dhe që vërtet ngjyra e flokëve tregon për personalitetin e njeriut.

1. Bjonde

Loading...

Duhet thene se vetëm 10 përqind nga banorët e botës kanë flokë bjonde natyrale. Bjondet në përgjithësi kanë sens humori, i pranojnë shakanë dhe nuk janë mendjemëdha. Në anën tjetër, një hulumtim ka treguar se ngjyrë bjonde mbajnë femrat luftëtare dhe intelegjente.

2. Brunet

Njerëzit i shohin si të mençura, elokuente, të cilat dinë mirë të vlerësojnë karakterin.

3. Nuancat e errëta

Nuancat kafe të mbyllura dhe të zeza mbajnë mister si dhe kreativitet të theksuar. Femrat e tilla janë egoiste dhe në përgjithësi janë të pasigurta, prandaj fshihen prapa ngjyrave të tyre të errëta dhe mistike.

4. Ngjyra e kuqe

Flokëkuqet janë femra me temperamet dhe me shpirt avanturesk. E kane shumë vështirë përshtaten me gjërat e reja në jetë.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *