Ja si të prisni flokët sipas formës së fytyrës…(foto)

Ja si të prisni flokët sipas formës së fytyrës…(foto)

Ta dish formën e fytyrës tënde, të ndihmon që të zgjedhësh prerjen e duhur të shkurtër, që është e përshtatshme për ju, si dhe do t’ju ndihmojë të komunikoni më mirë me parukierin tuaj. Komunikimi i mirë është çelësi për një rezultat të suksesshëm te salloni. Fillimisht, ju duhet të përcaktoni strukturën e fytyrës tuaj: a keni fytyrë në formë ovale, katrore apo në formë zemre.

Lloji i modelit të flokëve që mund të mbani është i përcaktuar më së miri nga forma e kokës dhe fytyrës tuaj.Duke e ditur formën e fytyrës, përpara se të shkoni në sallon, mund t’ju ndihmojë që të mos përfundoni me një prerje të keqe flokësh..

Loading...

Fytyrë në formë ovale:

Fytyrë në formë katrore:

Fytyrë në formë zemre:

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *