Ja si duket Ami një muaj pas lindjes së vajzës së saj…

Ja si duket Ami një muaj pas lindjes së vajzës së saj…

Ami dhe Ermali kane rreth nje muaj qe kane sjell ne jete vajzen e tyre Sian. Ami ne pergjithesi eshte e rezevuar dhe nuk ndan shpesh foto por kur eshte fjala tek familja e saj si ajo dhe si Ermali nuk kursehen te publikojne foto. Nje foto e hedhur ne instagramin e Ermalit ku shkruan “Me gocat” Ami duket shume ne forme dhe e lumtur. Ata te tre sebashku kane shijuar kete dite shume te bukur dhe te ngrohte shkruan metropol24. I vetmi qe mungon ne kete foto eshte Joeli djali i tyre i pare.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *