a si të ÇELNI ngjyrën e flokëve deri në 3 nuanca

a si të ÇELNI ngjyrën e flokëve deri në 3 nuanca

Ёshtë një dëshirë e shumë vajzave të çelin ngjyrën e flokëve, veçanërisht flokëverdhat. Ato duan të rimarrin ngjyrën e artë natyrale, pa pasur nevojë të përdorin forcën e kimikateve. Ka shumë mjete natyrale, të cilat na lejojnë të marrim një efekt të bukur mbi flokët tona, pa dëmtuar strukturën e tyre duke i dhënë një shkëlqim të ndritshëm.Lulet e kamomilit janë përdorur gjithmonë për të çelur flokët. Harrojini shampot e supermarketit që përmbajnë “kamomil”, por siguroni/bleni lulet e thara të kamomilit që i shikoni me sytë tuaj.Vec luleve te kamomilit do tju duet mjalte dhe kanelle. Kjo maske e cel ngjyren e flokeve 1-2 nuanca, bejeni sa here te doni.Shikoni videon ne SHIQP me poshte per te mesuar sakte pergatitjen dhe aplikimin…

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *