Ja ndryshimi drastik i VIPAVE shqiptar pa MAKEUP…(FOTO para-pas)

Ja ndryshimi drastik i VIPAVE shqiptar pa MAKEUP…(FOTO para-pas)

Sot dukja eshte bere nje ceshtje shume e rendesishme dhe te gjitha femrat mundohen me cdo kusht te tregojne me te miren e tyre edhe kur nuk eshte e mundur. Makeup-i eshte bere nje aleat shume i mire per femrat por kur ai mungon si i behet? Ne ate moment dalin ne pah tiparet e verteta dhe bukuria natyrale. Femrat e showbiz-it jane ato qe i shikojme gjithe kohen perfekte dhe te kuruara ne maksimum. Po ne jeten e perditshme si jane? Kesaj pyetje do i jep pergjigje metropol24.al me fotot e meposhtme te VIPAVE pa makeup. Ja si duken ato…

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *