Ja nderhyrjet që PONI ka bërë në fytyrë…(foto para pas)

Ja nderhyrjet që PONI ka bërë në fytyrë…(foto para pas)

Kengetarja Poni eshte e njohur per zerin e saj te embel dhe per kenget e muzikes se lehte dhe popullore. Shpesh here perflitet nga media e shkruar per veshjet e saj dhe pamjen. Por nese keni menduar qe Poni nuk ka bere asnje ndryshim ne fytyre atehere gaboheni. Kjo foto e para shume viteve krahasuar me fotot e sotme tregojne qe Poni ka bere botox ne fytyre. Madje sasia e aplikuar eshte mbi normalen. Botoxi ka veti te eleminoj rrudhat dhe te jap nje ngritje te nje trajtshme te lekures, gje qe ka ndodhur pikerisht me Ponin.Nje ndryshim shume i dukshem vihet re edhe tek vetullat qe me shume mundesi jane bere.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *