Metoda 3 minutëshe për zbardhje te menjëhershme të dhëmbëve / receta

Metoda 3 minutëshe për zbardhje te menjëhershme të dhëmbëve / receta

Uthulla e mollës përmban acid malik dhe acid acetik. Ajo njihet për një sërë benefitesh shëndetësore që i sjell, e një ndër to është edhe zbardhja e dhëmbëve – veçanërisht nga kafja apo nikotina. Pra, uthulla e mollës ndihmon në pastrimin dhe zbardhjen e dhëmbëve. Veç kësaj, ajo e freskon gojën dhe e largon erën e keqe të gojës.

Ndër të mirat tjera të uthullës së mollës është edhe kapaciteti i saj për t’i vrarë bakteret dhe për ta zvogëluar malcimin. Uthullën e mollës mund ta përdorni si pastrues goje. Këtë e bëni duke e shtuar gjysmë lugë gjelle me uthull molle në një gotë me ujë. Produktin e futni në një tas xhami dhe në mëngjes e përdorni si pastrues goje.

Loading...

Pas kësaj, i pastroni dhëmbët me furçë si zakonisht dhe procedurën e përsëritni çdo ditë. Kjo procedure e perditshme do tju ndihmoje te keni dhembe te bardhe pa shkuar dhe shpenzuar lek tek dentisti. SHARE ta ruani kete recete.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *