15 situata komike që vetëm nënat me 2 fëmijë i kuptojnë / foto

15 situata komike që vetëm nënat me 2 fëmijë i kuptojnë / foto

Derisa të bëhesh nënë, nuk mund të kuptosh ndjesitë, dilemat, frikën, por edhe gjithë gjërat e papërsëritshme që vijnë më pas. Pikërisht kështu: të papërsëritshme. Sepse çdo fëmijë sjell ndjesi të reja. Poooor nese me femijën e parë kë qënë me e kujdesshme se asnjëhëre me parë në jetë nuk ndodh kështu më fëmijën e dytë sepse tanimë ti je një profeioniste dhe e di cdo ëtë thotë të kesh një fëmije. Më poshtë më anë të disa ilustrimeve komike do tju sjellim situata të ndryshme se si një nënë sillet me femijën e parë dhe si sillet me te dytin. (shqipëruar nga anabel_world)

Loading...

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *