Ja si të shkëlqeni PA MAKEUP / 9 RREGULLAT që duhet ti dijë cdo femër moderne

Ja si të shkëlqeni PA MAKEUP / 9 RREGULLAT që duhet ti dijë cdo femër moderne

Vajzat natyrale kanë qenë gjithmonë shumë të pëlqyera. Edhe pse shumë prej tyre shpenzojnë shumë para e kohë të duken bukur, mjafton vetëm ujë e sapun dhe do të duken akoma më bukur. Më poshtë do të ndiqni disa prej rregullave për t’u dukur sa më bukur edhe pa make up.

1. Bëjini vetullat tuaja të duken perfekte vetëm duke i pastruar ato.

2. Nxirrini në pah sytë tuaj.

Loading...

3. Zbardhni dhëmbët.

4. Mos harroni që buzët tuaja duhet të jenë të buta dhe të shndritshme, mjafton të përdorni vaj kokosi për ta arritur këtë.

5. Kujdesuni për flokët tuaj, mos i mbytni në llak por lërini të duken natyralë.

6. Përdorni krem dielli.

7. Fokusohuni te përkujdesi ndaj lëkurës.

8. Flini mjaftueshëm.

9. Kontrolloni dietën tuaj ushqimore.

healthy and junk food concept – woman with fruits rejecting hamburger and cake
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *