Ja disa nga veshjet më të bukura të VIPAVE shqiptar;Mrekulli…

Ja disa nga veshjet më të bukura të VIPAVE shqiptar;Mrekulli…

Artistet shqiptare pervec talentit te tyre ne fushat perkatese kane edhe shume shije ne te veshur. Ketu mund te permendim Lori Hoxhen,Arbana Osmanin, Valbona Selimllarin etje. Te gjitha keto bukuroshe por edhe shume te tjera shkelqejne ne cdo dalje tyren televizive. Metropol 24 ka perzgjedhur disa nga veshjet e tyre me te bukura per ti ndare me ju. Personazhet jane te shumte por ne kemi zgjedhur ato me pikantet dhe me te perfolurat e momentit. Me poshte keni fotot me veshjet nga te cilat mund te frymezoheni per ndonje rast te vecant qe mund te keni.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *