10 VEPRIME të përditshme që na bëjnë të dukemi 10 vjet më të moshuara…

10 VEPRIME të përditshme që na bëjnë të dukemi 10 vjet më të moshuara…

Mikesha keto jane 10 veprime qe shume prej nesh i bejne cdo dite ne menyre te pakuptuar ose jo por qe kane nje ndikim shume te madh ne shendetin e lekures tone. Sot ne mengjes isha duke menduar ne lidhje me kete postim dhe pas nje kerkimi qe bera gjeta kete material qe do ju paraqes sot. Keto veprime ne zakonisht i neglizhojme dhe nuk i marrim per baze por ajo qe ato shkaktojne eshte nje lekure me e plakur dhe qe humb shkelqimin e saj. Po filloj pa humbur kohe me prezantimin e tyre te ilustruar edhe me foto. 1. Pozicioni i fjetjespozicioni i fjetjes 2. Mos vendosja e syzeve te diellitsyze dielli 3. Ushqimet jo te shendetshme qe konsumoniushqime te shendetshme 4. Flisni ne telefon me ore te teratelefon 5. Te mbani smartphonin tuaj gjithe kohen ne dorelekure e shendetshme6. Te vendosni doren te mjekralekure e shendetshme7. Shprehja e emocioneve ne fytyre8. Te beni dush per nje kohe te gjate me uje te nxehtedush me uje te nxehte 9. Perdorimi i kondicionerit10. Perdorimi i jastekeve me material jopambuku

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *