6 GABIME me flokët që ju tregojnë 10 vite më të mëdha në moshë/ foto

6 GABIME me flokët që ju tregojnë 10 vite më të mëdha në moshë/ foto

Modeli i flokëve luan një rol shumë të rënsësishëm në pamjen tuaj fizike. Duke pasur parasysh disa truke dhe hile të thjeshta, ju do të dukeni 5 vite më të reja sesa mosha që jeni realisht.Lexoni me kujdes 6 pikatve meposhtme dhe mos i beni keto gabime me floket tuaj.

1.Modeli i prerjes së flokëve


Mënyra më e mirë që mund t’i prisni flokët dhe të dukeni edhe më e re sesa mosha që jeni realisht është duke një zgjedhur një model me pak shkallëzim, më të shkurtër dhe të çrregullt.

2.Ngjyra

Loading...


Ngjyra do të thotë shumë. Sa më e hapur dhe e çelët që ajo të jetë në raport me atë që keni momentalisht, aq më të reja do të dukeni.

3.Gjatësia

Një prerje më e shkurtër do t’ju tregojë gjithmonë më të vogla në moshë.

4.Volum

Nëse doni që të dukeni më pak vite sesa mosha reale, jepini më shumë volum flokut tuaj.

5.Baluket


Përveçse janë shumë trendi dhe ndryshojnë tërësisht look-un tuaj, baluket ju tregojnë më të reja.

6.Viza e ndarjes


Floku i ndarë në mënyrë klasike në mes ju tregon më të mëdha në moshë. E kundërta ndodh me atë më pak të çrregullt.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *