Madona na tregon sekretin e rinisë së saj; dhe ai është një pirun

Madona na tregon sekretin e rinisë së saj; dhe ai është një pirun

Ajo publikoi linjën e saj për kujdesin e lëkurës MDNA Skin në 2017.Madonna, 59 vjeç, i dha fansave në Instagram një vështrim në regjimin e saj të bukurisë. Estetistja po i trajtonte fytyrën e këngëtares me një lloj pajisje që ngjasonte me një pirun gjigand.Sipas Madonës, kjo lloj metode tërheq lëkurën e fytyrës dhe i jep asaj pamje të bukur e të freskët.


“A e keni tërhequr ndonjëherë fytyrën tuaj me një pirun?” – pyeti këngëtarja fansat në videon që postoi. “A ja keni ngulur ndonjëherë pirunin ndokujt? Unë, po. Të dyja. Nejse, është gjë e çmendur.”Nuk dimë për çfarë të çuditemi më shumë: për këtë metodë tërheqje fytyre me pirun, fakti që Madonna i ka ngulur pirunin dikujt… apo të dyja bashkë!

Loading...

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *