Zbuloni shenjen më inteligjente te Horoskopit sipas astrologe MERIT…

Zbuloni shenjen më inteligjente te Horoskopit sipas astrologe MERIT…

Të posedosh intelektin do të thotë të kesh ‘armën’ më të fuqishme në duar. Personat që dallohen për intelektin e tyre ofrojnë mbrojtje, komfort dhe siguri. Shenjat më inteligjente për sa i përket inteligjencës analitike dhe asaj preceptuese janë:

Analitke – Ujori

Loading...

Perceptuese – Akrepi (Akrepi është shenja e cila nuk mashtrohet lehtë)

Por çdo shenjë është inteligjentë në aspekte të ndryshme. Shenjat e zjarrit (Dashi, Luani, Shigjetari) kanë inteligjencë intuitive. Ata shohin mundësit dhe rrezikojnë.

Shenjat e tokës (Demi, Virgjëresha, Bricjapi) kanë inteligjencë praktike, që nga balancimi i parave dhe deri te zgjidhja e problemeve në ambjetin e punës. Këto shenja bëjnë para.

Shenjat e ajrit (Binjakët, Peshorja, Ujori) kanë inteligjencë praktike dhe janë idealist. Këto shenja janë plot ide dhe krijojnë shumë lidhje me njerëzit. Socializimi iu mundëson atyre stimulimin e ideve.

Shenjat e ujit (Gaforrja, Akrepi, Peshqit) kanë inteligjencë perceptuese. Ata arrijnë të kuptojnë motivimin dhe ndjenjat tuaja. Në horoskopin kinez, uji lidhet me inteligjencën.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *