Ja cfarë tregon gjatësia e flokëve për karakterin tuaj…

Ja cfarë tregon gjatësia e flokëve për karakterin tuaj…

Keni menduar ndonjëherë se jo rastësisht flokët tuaj kanë këtë gjatësi? Ato lidhen me disa tipare të rëndësishme të karakterit tuaj.E vërteta është që gjatësia e flokëve na definon më së shumti si karakter.Ndërsa bazuar në një studim, gjatësia e flokëve është reflektim i personalitetit tonë. Më poshtë, ju sjellim disa shpjegime për çdo gjatësi qe kam pershtupjen qe ashtu sikur une do te gjeni veten ne shpjegimet qe do te gjeni…

1. Flokë të shkurtra

Loading...


Ju jeni një person social që krijoni miqësi të reja shumë shpejt. Përveç se shumë i afrueshëm, ju jeni edhe një person shumë flitues në fakt. Ju vazhdimisht ndryshoni punë, pasi adhuroni të njihni njerëz të rinj. Një veçori e mirë e juaja është që ju i bëni ballë çdo problemi, dhe keni besim në veten tuaj.

2.Flokë të shkurtra që nuk arrijnë tek supi


Ju jeni një person që thoni gjithmonë të vërtetën sado mund të lëndohet dikush. Ju gjithmonë arrini t’i ndani gjërat profesionale nga ato personale. Ju në përgjithësi jeni një person që pëlqeni aventurat, dhe rutina ju mërzit. Por kujdes ndonjëherë ju veproni pa u menduar gjatë.

3.Flokë të shkurtra deri tek supi

Ju keni një vetëvlerësim për t’u admiruar. Jeni e vetëdijshme për të mirat që keni dhe i vini gjithmonë në dukje edhe para të tjerëve. Ju adhuroni të flisni, dhe gjithmonë jeni energjia e një grupi. Sfidat për ju janë motivi i çdo dite.

4.Flokë të gjatë ose super të gjatë

Ju jeni një person i kujdesshëm, i duruar dhe ëndërrimtar. Në dashuri ju jepni çdo gjë, por gjithashtu jeni edhe shumë selektiv në zgjedhjen e partnerit tuaj. Ju luftoni për ëndrrat tuaja, dhe çdo gjë që për njerëzit e tjerë duket e pamundur ju e bëni realitet.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *