Nuk do ta besoni si e ka emrin e vërtetë Greta Koçi…

Nuk do ta besoni si e ka emrin e vërtetë Greta Koçi…

Greta Koci eshte nje nga kengetaret me te pelqyera ne Shqiperi e cila e ka nisur karrieren e saj shume heret. Por jeta profesionale ndryshon nga jeta familjare. Shpesh here ne familjaret te afermit ose shoqeria na therrasin me pseudonime te ndryshe. Keshtu i therrasin edhe kengetares Greta Koci. Ajo dje eshte kthyer nga koncerti i saj motra e saj Eni thote “ Geçi is back” dhe te dyja jane shume te lumtura per kete fakt. Greta u shpreh qe me emrin Geçi e therret familja.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *