8 SEKRETE bukurie që sytë tuaj të duken më ekspresivë…

8 SEKRETE bukurie që sytë tuaj të duken më ekspresivë…

8 sekrete bukurie që sytë tuaj të duken më ekspresivë. Ekspresiviteti që pasqyrojnë sytë tuaj reflekton edhe shpirtin tuaj. Prandaj është shprehja “Sytë janë pasqyrë e shpirtit”. Përdorni këto sekrete bukurie që sytë tuaj të duken më ekspresivë:

1.Theksoni vetullat

2.Përdorni shkëlqyes tek mollëzat

Loading...

3.Bëni një penel të hollë dhe të harkosur

4.”Smokey eye” nuk del kurrë nga moda

5.Mos harroni të vendosni laps të bardhë poshtë syve

6.Kthejini qerpikët tuaj me kthyesen e qerpikëve

7.Më pas zgjatini qerpikët tuaj me rime

8.Vendosni buzëkuq ngjyrë nude. Nëse doni të keni sy ekspresivë mos përdorni buzëkuqë të ndritshëm.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *