Besi dhe Xhensila publikojne dy foto emocionuese te Xhensiles shtatzane;Nje mrekulli

Besi dhe Xhensila publikojne dy foto emocionuese te Xhensiles shtatzane;Nje mrekulli

Cifti Xhensila Besi me ne fund e pranuan qe shume shpejt do te behen prinder. Shume jane aluduar per kete cift por ata e zbardhen vete te verteten duke postuar dy foto te mrekullueshme ne instagram. Secili prej tyre kane bere nje dedikim te shkurter per kete gje ku  shprehin te emocionuar ndjenjat e tyre.Ata jane te realziuar ne karrieren e tyre ndaj ajo qe i mungonte ishte pikerisht kjo shtatzani. Ne  i urojme nga zemra nje shtatzani te bukur Xheniles dhe te behen prinder sa me shpejt te nje bebi te bukur sic jane edhe ata te dy.  

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *