Ja cfarë tregon FORMA e BUZEVE të tua për ty, zbuloje tani…

Ja cfarë tregon FORMA e BUZEVE të tua për ty, zbuloje tani…

Ekzistojnë teste të inteligjencës dhe personalitetit, por ka edhe shenja që organet tona zbulojnë shumë për ne. Sot le të shohim se çfarë thonë buzët e tua për ty.

1. Buzët e mesme

Ata janë padyshim buzët më të përhapura. Ata nuk janë shumë të mëdha, por jo shumë të vogla. Këta njerëz janë shumë të qetë dhe neutralë, nuk shprehin hapur emocionet e tyre dhe preferojnë qetësinë para çdo gjëje tjetër.

Loading...

2. Buza lart më e madhe se ajo poshtë

Ata janë më intensivë se mesatarja. Në disa raste ato janë shumë dramatikë, plot intensitet në të gjitha marrëdhëniet njerëzore. Megjithatë, përkundër këtyre vështirësive, ata duan në një mënyrë të paharrueshme. Kjo është arsyeja pse ata nuk janë kurrë të vetmuar.

3. Buza poshtë më e madhe se ajo sipër

Në përgjithësi, njerëzit me këtë karakteristikë janë arrogantë, sepse ata lakmohen nga të tjerët. Kjo formë është shumë tërheqëse. Kjo është arsyeja pse shumë gra vendosin të vërehen përmes buzëve të tyre.

4. Buzët e trasha

Ata janë lloji i buzëve që janë të dëshiruara nga njerëzit. Pa dyshim, gratë që kanë këtë lloj buzësh reflektojnë shumë feminitet, elegancë dhe bukuri.

5. Buzët e hollë

Të kesh buzët e holla nuk do të thotë të mos jesh i bukur. Ky lloj buzësh tregon një personalitet të pavarur dhe shumë inteligjent, i cili tërheq shumë të tjerë.

7. Buzë të balancuar

Ata janë njerëz të rezervuar dhe të kujdesshëm, pa frikë të thonë atë që ata mendojnë. Burrat i duan gratë me këto karakteristika. Cila formë e buzëve ju përfaqëson? A e pasqyrove veten? Ndani me miqtë tuaj …

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *