Ja si ti hiqni QIMET përgjithmonë me recetën që e përdorin vajzat e televizionit…(receta)

Ja si ti hiqni QIMET përgjithmonë me recetën që e përdorin vajzat e televizionit…(receta)

Qimet e padëshiruara janë armiqtë më të mëdhenj të të gjitha femrave, posaçërisht kur vjen koha për të veshur funde dhe fustane të shkurtër.

Mirëpo, ekziston zgjidhje e përhershme për këtë situatë të pakëndshme, ndërkaq këtë metodë e përdorin personat e famshëm. Me ndihmën e këtij truku qimja do të bëhet gjithnjë e më e hollë dhe me kalimin e kohës do të zhduket plotësisht.

Loading...

U preferohet posaçërisht femrave me që kanë më shumë qime, dhe pasi që të provojnë këtë teknikë, më kurrë nuk do t’u bjerë në mend të marrin makinën e rrojës apo depilatorin.

Receta: Piqni lëvoren e arrës në furrë dhe bluajeni. Pluhurin e përftuar përzieni me ujë derisa të marrë formën e brumit. Kjo masë le të qëndrojë 15 orë.1464463586-917055

Përgatitja: Vendoseni përmbajtjen në pjesë të trupit ku dëshironi t’i eliminoni qimet për gjithmonë. E lini të qëndrojë më së paku 30 minuta dhe pastaj lajeni. Përsëriteni këtë veprim së paku 3 herë në ditë derisa të arrini rezultatet e dëshiruara.  SHARE QE TA RUANI DHE TA KENI GJITHMONE KETE RECETE

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *