Valbona Selimllari kalon ”Ditën e Verës” me fëmijët, ja FOTOJA që ka postuar…

Valbona Selimllari kalon ”Ditën e Verës” me fëmijët, ja FOTOJA që ka postuar…

Ish-missi Valbona Selimllari ka qenë gjithnjë e rezervuar në lidhje me jetën e saj personale. Por tashmë ajo ka nisur të publikojë më shpesh foto të fëmijëve të saj. Këtë herë për Ditën e Verës, Bobi ka treguar duart e 2 djemve të saj, vajzës dhe të sajën me veroren e vendosur.
Pas publikimit të fotos menjëherë kanë vërshuar komente dhe pëlqime në rrjete sociale. Valbona tani qe femijet jane rritur na mrekullon here pas here me pamjet e femijeve te saj. Sot si nje dite feste ajo ka postuar nje foto me 3 femijet e saj. Je e mrekullueshme Bobi.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *