Ky është tatuazhi misterioz i Rudina Magjistarit, cfarë fsheh moderatorja?

Ky është tatuazhi misterioz i Rudina Magjistarit, cfarë fsheh moderatorja?

Rudine e shohim cdo pasdite ne televizionin Klan me nje program qe ka rrembyer shikueshmerine qe ne puntatetn e tij te pare. Rudinen e shohim te qeshur dhe me shume energji por nje gje qe na ka rene ne sy eshte tatuazhi qe ajo ka ne kemben e saj qe duket  sikur shkruan “AS”. E në fakt janë iniciale që nuk përkojnë me asnjërin nga emrat e njerëzve të saj të dashur, që ne i njohim publikisht si partneri Xhavit Bajrami apo e bija Mia. Inicialet e kujt do të ketë gdhendur Rudina në lëkurë për t’i pasur aty përjetë?!

Loading...

 

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *