8 Kacurrelset shqiptare që kanë drejtuar flokët të paktën një herë;Ja si duken (foto para pas)

8 Kacurrelset shqiptare që kanë drejtuar flokët të paktën një herë;Ja si duken (foto para pas)

Vajzat kacurrelse janë shumë të vecanta dhe të preferuara nga të gjithë. Nga kacurrelset shqiptare mund të përmëndim Inisin, Fatmën,Sheilën etje Kacurrelat e bukura dhe me volum do të jenë gjithmonë në modë por ato që i kanë gjithmonë ashtu duan të bëjnë ndonjëherë ndonjë ndryshim. Dhe metropol24.al ka bërë nje kolazh te personazheve publik me kacurrela të cilat i kanë drejtuar flokët dhe duken shumë ndryshe. Ne jemi mësuar ti shohim gjithmonë me kacurrela por këtë herë JO do ti shohim me flokët e drejta. Më poshtë keni edhe fotot para dhe pas të bukurosheve shqiptare.    

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *