7 Gabimet që bëjmë cdo ditë që ndikojnë në FORMEN e GJOKSIT…(foto)

7 Gabimet që bëjmë cdo ditë që ndikojnë në FORMEN e GJOKSIT…(foto)

Mikesha gjoksi eshte nje pjese shume delikate por shume e rendesishme per shendetin dhe pamjen tone te perditshme keshtu qe duhet te kemi shume kujdes dhe te merremi seriozisht me shendetin e bustit tuaj.

Shohim se forma e gjoksit ndryshon e kjo na shqetëson, por sërish nuk e dimë se cila është arsyeja. Duhet të keni kujdes me zakonet e përditshmërisë pasi janë ato që e dëmtojnë bustin tuaj.

1-Mos zgjidhni recipeta as me te vogla e as me te medha . Zgjidhni ate numer qe ju pershtatet fiks. Recipetat e vogla ngushtojne enet e gjakut keshtu qe te keni kujdes ne zgjedhjen e tyre.

Loading...

2- Perdorimi i piskatores ne zonen delikate te gjoksit eshte nje gabim shume i madh sespe kjo eshte nje zone e ndjeshme. Zgjidhni nje menyre me te bute per ta bere kete.

3-Mos e shtrengoni gjoksin me duar sepse ka te njtin efekt si recipetat e vogla.

4-Piercing nuk jane te indikuar dhe jane te rrezikshem ne zonen e gjoksit.

5-Mos vraponi asnjehere pa recipeta sepse ju prishet forma e gjoksit.

6-Nuk përdorni krem, por po gaboni sepse zona e dekoltesë duhet të jetë e mbrojtur.

7-Flini përmbys, por duhet të dini se gjoksi juaj shtypet dhe me kalimin e kohës zvogëlohet.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *